Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maanmittausinsinööri

Valtio Valtimo

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 2.8.2021, Sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.6.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Jyväskylän toimipaikka, Vapaudenkatu 58 A, 40100 Jyväskylä

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme joukkoomme sinua, maanmittausinsinööri työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Toimit perustoimitustehtävissä, joita ovat mm. lohkomiset, rajankäynnit ja tilusvaihdot. Työtehtäväsi koostuvat itsenäisesti tehtävistä toimituksista sisältäen lainhuuto- ja kiinnitysasioiden käsittelyn.

Nyt haettavana oleva virka on vakituinen 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Tämän viran toimipaikka on Jyväskylä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi maanmittausalan insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin