Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maanmittausinsinööri

Valtio

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Vastuullisuus ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Huomioimme työssämme ympäristön, ihmisten ja talouden hyvinvoinnin.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 3.1.2022, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.11.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maarianhamina, Torggatan 16, 22100 Maarianhamina

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme joukkoomme maanmittausinsinööriä työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Työtehtävät koostuvat toimitustuotannon tehtävistä, joissa painopistealueena on yksityistietoimitusten tekeminen ja vaativan tason maanmittaustoimitukset. Tehtäväkokonaisuuksiin voi kuulua myös kiinteistörekisterin perusparantamiseen liittyviä tehtäviä ja lainhuuto- ja kiinnitysasioiden käsittelyä.

Nyt haettavana oleva virka on vakituinen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran toimipaikka on Maarianhamina.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi maanmittausalan insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin