Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maaseutuasiantuntija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pohjois-Savon ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Savon ELY-keskus, Kallanranta 11, 70100 KUOPIO

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävään sisältyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman toteuttaminen alueen maaseutusuunnitelman ja Leader-ryhmien paikallisten kehittämissuunnitelmien mukaisesti Pohjois-Savossa. Tehtävä sisältää hanke- ja yritystukien valmistelua, esittelijän tehtävät sekä viestintää. Asiantuntija vastaa yhteistyöstä paikallisten Leader-ryhmien kanssa ja niiden neuvonnasta.
Tehtävän toimenpiteitä toteutetaan läheisessä yhteistyössä rakennerahastotehtävien ja ELYn kansallisten tehtävien kanssa.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.
Tehtävän sijoituspaikka on Kuopio ja edellyttää liikkumista Pohjois-Savon maakunnan alueella. Tehtävä rahoitetaan Maaseutuohjelman teknisellä avulla ohjelmakausittain.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin