Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maksatusasiantuntija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 4.5.2020, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2022.
Määräaikaisuuden syy: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ohjelmakauden 2014-2020 maksatukseen liittyvät tehtävät/tekninen apu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 8.4.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Salpausselänkatu 22, 45100 KOUVOLA
Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Villimiehenkatu 2 B, 53100 LAPPEENRANTA

Viran/tehtävän kuvaus:

Maksatusasiantuntijan pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat Manner-Suomen maaseuturahastosta maksettavien maaseudun kehittämisohjelman (2014-2020) mukaisten maksatushakemusten käsittely ja tarkastaminen, päätösesittely sekä tuen saajan luona tapahtuva tarkastaminen. Tehtäviin kuuluvat myös mm. tuen saajien neuvonta ja ohjeistaminen maksatuksiin liittyvissä asioissa.

Lopullinen tehtäväkuva määräytyy valittavan henkilön koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen sekä yksikön sisäisen tehtäväjärjestelyn jälkeen.

Tehtävä sijoittuu Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen maaseutupalvelut -yksikköön. Sijaintipaikka voi olla joko Kouvolassa tai Lappeenrannassa.


Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin