Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Materiaalihallintosuunnittelija, Lounais-Suomen poliisilaitos Turku/Pori

Valtio Turku

Kaipaatko kaupungin sykettä mutta myös luonnon rauhaa? Lounais-Suomen poliisilaitos toimii 11 poliisiasemalla, niin isoissa kaupungeissa kuin pienissä kunnissa ja tarjoamme laadukkaat poliisipalvelut tasapuolisesti koko alueella.

Meillä pääset osaksi hyvää ja avointa organisaatiokulttuuria, missä pääset kehittämään myös omaa osaamistasi. Odotamme työntekijöiltämme eteenpäin vievää ajattelua ja uusia ideoita.

Lounais-Suomen poliisilaitoksella noudatetaan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolta olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia.
Arvostamme työyhteisössämme hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä sosiaalisia taitoja.

Henkilöstömme on motivoitunutta ja työhönsä sitoutunutta. Henkilöstön osaaminen ja aikaansaavuus ovat tuloksellisuutemme perusta, siksi koulutamme henkilöstöämme ja panostamme heidän ammattitaitonsa ylläpitoon.

Tarjoamme hyvän ja kattavan työterveyshuollon, työnantajan tukeman työpaikkaruokailun, virkistys- ja liikuntatilaisuuksia sekä hyvät mahdollisuudet työkunnon ylläpitoon.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2021, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika. Etätyö on poliisihallinnossa laajasti käytössä. Mahdollisuus etätyöhön harkitaan tapauskohtaisesti.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.1.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Turun pääpoliisiasema, PL 51, 20101 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Materiaalihallintosuunnittelija
- toimii poliisilaitoksen hankintatoimen suunnittelutehtävissä ja on poliisilaitoksen hankintatiimin jäsen
- suunnittelee ja toteuttaa vastuulleen annetut poliisilaitoksen kilpailutukset sekä laatii hankinta-asiakirjat ja sopimukset
- osallistuu poliisilaitoksen hankintatoimen ja valtion talous- ja hankintajärjestelmän Handin käytettävyyteen liittyvään kehittämiseen
- varmistaa lainsäädännön, hallinnonalan ja poliisilaitoksen omien linjausten toteutumisen hankinnoissa ja hankintasopimuksissa
- keskeistä työssä on myös sisäisen asiakkuuden ohjeistaminen ja neuvonta hankintoihin ja sopimuksiin liittyen
- tehtävään liittyy tiivis yhteistyö poliisilaitoksen suunnittelun ja talouden toiminnon sisällä

Virkapaikka: Turku tai Pori

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Materiaalihallintosuunnittelijan tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin