Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Materiaalipäällikkö (erikoisupseeri), Rajavartiolaitoksen esikunta, materiaaliyksikkö, Helsinki

Valtio Helsinki

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 9.8.2019  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikunnan teknillisen osaston materiaaliyksikössä on haettavana materiaalipäällikön (erikoisupseerin) vakinainen virka.

Materiaalipäällikkö johtaa kuljetusvälinesektoria, ja materiaalikirjanpitoa RVLPAK:n D.4 mukaisesti, Rajavartiolaitoksen erikoismateriaalin vuosityösuunnittelua (Millog yt) sekä johtaa materiaalisihteereitä esimiehenä. Hän vastaa materiaaliyksikön materiaalihankintojen ohjeistuksesta ja valmistelusta, erikseen määrättyjen materiaalialan hankkeiden johtamisesta, toimialansa ohjausasiakirjojen ajantasaisuudesta (pl pysyväisasiakirjat), hyväksyttäväkseen määrättyjen määrärahojen seurannasta sekä aseiden ja ampumatarvikkeiden teknillisten asioiden hoidosta. Materiaalipäällikkö vastaa myös materiaalialan sopimusten valmistelusta ja hallinnosta, materiaalihallinnon tietojärjestelmien kehittämisestä (Sonet, Aromi), kuljetusvälineiden rekisteröintiasiakirjojen allekirjoittamisesta sekä materiaalialan kokeilutoiminnasta ja ohjeistuksesta. Tämän lisäksi materiaalipäällikkö ohjaa toimialaansa ja palvelualueita ja osallistuu toimialansa koulutus- ja henkilöstöasioiden hoitoon, Tulossuunnitteluun, valmiussuunnitteluun, koulutussuunnitteluun ja tarkastustoimintaan. Materiaalipäällikkö pitää yhteyttä alansa sidosryhmiin ja toimii materiaaliyksikön päällikön sijaisena.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin