Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

.NET Sovelluskehittäjä

Valtio Valtimo

Tilastokeskuksessa käsitellään ja yhdistellään eri puolella yhteiskuntaa syntyviä tietolähteitä. Niistä jalostetaan tuotteita ja palveluita tiedon käyttäjille. Tehtävänämme on tuoda luotettavat ja ajantasaiset tilastot ja tiedot asiakkaiden hyödyksi ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. Toimimme monissa kansallisissa ja kansainvälisissä tietoekosysteemeissä ja yhteistyöverkostoissa ja haluamme tehdä parhaamme, jotta Suomen tulevaisuutta voidaan rakentaa tiedon varaan.

Tilastokeskuksessa on käynnissä toiminnan ja organisaation uudistus. Haluamme ennakoida entistä paremmin yhteiskunnan muutoksia ja asiakkaidemme tarpeita sekä tehdä tavoitteellista yhteistyötä kumppaniemme kanssa. Kehitymme 800 asiantuntijan voimin tilastojen tuottajasta vaikuttavan tiedon tarjoajaksi. Haluamme tukea avointa ja rohkeaa kulttuuria ja kannustaa kehittymään ja oppimaan kokeilujen kautta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 14.8.2020  15:00

Työpaikan tiedot: Tilastokeskus, Työpajankatu 13 , 00580 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Kehittyvä tilastotuotanto tarvitsee laadukkaita ratkaisuja, joilla tilastotietoja jaetaan tiedonkäyttäjille. Tilastokeskuksen tilastotietokanta- ja tilastografiikkaratkaisut pohjautuvat pohjoismaisessa yhteistyössä kehitettyyn PcAxis-tuoteperheeseen hyödyntäen erityisesti PxWeb ja PxGraf-välineitä. Etsimme nyt .NET kehittäjää kehittämään näitä tilastotietojen jakelemisen ratkaisuja.
Olet innokas .NET-kehittäjä, jolla on vankkaa kokemusta web-sovelluskehityksestä .NET välineillä.
Uusien ratkaisujen löytäminen haastavissa uudistusprojekteissa motivoi Sinua. Tulet toimeen muiden ammattilaisten kanssa, jaat omaa osaamistasi aktiivisesti, tuen antaminen on Sinulle luontevaa, olet nopea oppimaan ja omaksumaan uutta.

Tarjoamme:

Kehitysmyönteisen, aktiivisen ja nykyaikaisen työyhteisön
Joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn
Osaavan tiimin, joka sparraa ja kannustaa
Mahdollisuuden olla aktiivisesti mukana kehittämässä Tilastokeskuksen tilastotietojen jakeluratkaisuja

Työskentelemme uusissa tiloissa aivan Kalasataman metroaseman vieressä. Työhyvinvointi ja työntekijöiden viihtyvyys ovat meille kunnia-asioita.


Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin