Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

NEUVOTTELEVA VIRKAMIES

Valtio Valtimo

Ympäristöministeriö on johtava vaikuttaja kestävän kehityksen, hyvän elinympäristön ja monimuotoisen luonnon turvaamisessa nykyisille ja tuleville sukupolville. Toimialamme kattaa ympäristönsuojelun, alueiden käytön, luonnonsuojelun sekä asumisen ja rakentamisen.

Ympäristöministeriöläiset tunnetaan vahvasta asiantuntijuudesta, arvojen mukaisesta työstä sekä halusta kehittyä ja kasvattaa osaamista haasteellisten tehtävien parissa. Toimimme monialaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Panostamme työympäristömme viihtyvyyteen, joustaviin työtapoihin ja kannustamme toisiamme jakamaan tietoa ja oppimaan uutta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.6.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ympäristöministeriö, Aleksanterinkatu 7, PL 35, 00023 VALTIONEUVOSTO

Viran/tehtävän kuvaus:

Ympäristöministeriössä on haettavana

NEUVOTTELEVAN VIRKAMIEHEN virka (vaativuustaso 15) 1.9.2019 lukien.

(ID 35-65-2019)

Virka on ministeriön yhteinen ja se on sijoitettu ympäristönsuojeluosaston päästöt ja ympäristöriskit -yksikköön.
Neuvottelevan virkamiehen tehtävänä on teollisuuden ja energiantuotannon ympäristönsuojelua, erityisesti ilmansuojelua, koskevat asiantuntija- ja neuvottelutehtävät. Tehtäviin kuuluu osallistua Suomen edustajana teollisuuden ympäristönsuojelua koskevan EU-lainsäädännön valmisteluun, EU-lainsäädännön toimeenpano ja kansallisen lainsäädännön valmistelu.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin