Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Notaari

Valtio Valtimo

Vaasan hovioikeus on yksi maan viidestä hovioikeudesta. Hovioikeuden kanslia sijaitsee Vaasassa. Hovioikeuden päätehtävänä on toimia muutoksenhakutuomioistuimena, eli käsitellä tuomiopiiriinsä kuuluvien käräjäoikeuksien ratkaisuista tehdyt valitukset ja kantelut. Vaasan hovioikeuden tuomiopiiriin kuuluvat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan ja Satakunnan käräjäoikeudet.

Hovioikeuden toimintaa johtaa presidentti. Vaasan hovioikeudessa on presidentin lisäksi kaksi osaston johtajaa, 22 hovioikeudenneuvosta, 2 asessoria ja 11 lainkäyttöasioiden esittelijää. Hovioikeudessa on myös kansliapäällikkö, joka on kansliahenkilökunnan esimies, sekä 19 kansliahenkilökuntaan kuuluvaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva virastotyö
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.8.2019  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Tiedostomuodoksi suositellaan pdf-tiedostomuotoa.

Viran/tehtävän kuvaus:

Notaari toimii hovioikeuden lainkäyttöosaston notaarina. Tehtäviin kuuluu muun ohella lainkäyttöasioiden jakaminen, kokoonpanojen määrääminen, pääkäsittelyiden sopiminen asianosaisten kanssa, työn tasaisen jakautumisen seuranta, osaston johtajan avustaminen sekä muut erikseen määrätyt tehtävät.

Nimitettävälle voidaan asettaa enintään kuusi (6) kuukautta kestävä koeaika.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Valittavalta henkilöltä edellytetään joko suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin