Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Valtio Ohtaoja

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Virka täytetään 1.10.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva virastotyöaika, jossa työaika voi sijoittua iltaan ja viikonlopuille.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 17.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oulun yhdyskuntaseuraamustoimisto, Nahkatehtaankatu 5, 90130 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.


Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Oulun yhdyskuntaseuraamustoimiston ohjaajan virka. Virka täytetään 1.10.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.


Oulun yhdyskuntaseuraamustoimiston toimialueena on Oulu ja ympäristökunnat. Toimistossa työskentelee 10 rikosseuraamustyöntekijää, kolme tukipartion ohjaajaa, virastosihteeri ja apulaisjohtaja. Lisäksi Oulun yhdyskuntaseuraamustoimistoon kuuluu Kokkolan toimipiste, jossa työskentelee rikosseuraamusesimies ja kaksi rikosseuraamustyöntekijää. Kestilän vankilalla ja Oulun yhdyskuntaseuraamustoimistolla on yhteinen johtaja.


Ohjaajan tehtävänä on valvontarangaistusten ja valvottujen koevapauksien sekä muiden
yhdyskuntaseuraamusten valmistelu-, täytäntöönpano- ja valvontatehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ohjaajan tehtävään ei ole säädetty erityistä kelpoisuusvaatimusta. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta (asetus 1739/2015).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin