Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelma-asiantuntija

Valtio Valtimo

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteistyötä ulkomailla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtäväsi on edistää aikuiskoulutuksen kehittämistä kansainvälisessä yhteistyössä Euroopan Unionin ERASMUS + -ohjelman avulla. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua muita aikuiskoulutuksen kansainväliseen yhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Vastaat omalta osaltasi ERASMUS + aikuiskoulutukselle ohjelman toimeenpanosta (kumppanuushankkeet), hakijoiden rekrytoinnista, tuettujen hankkeiden koulutuksesta ja seurannasta sekä tulosten ja vaikutusten seurannasta ja raportoinnista komissiolle. Lisäksi tehtäviisi kuuluu viestintää ja kehittämistoimintaa sekä OPH:n sisäistä että ulkoista sidosryhmäyhteistyötä niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Sektorin budjetin kasvun myötä uusien hakijaorganisaatioiden rekrytoinnilla on keskeinen rooli työssäsi. Osallistut myös aluetiedottajatoimintaan ja olet mukana aikuiskoulutuksen eurooppalaisen portaalin EPALEn toiminnan edistämisessä.

Työskentelet Yleissivistävän ja aikuiskoulutuksen kansainvälistymispalvelut -yksikössä. Yksikön aikuiskoulutuksen tiimissä työskentelee lisäksesi vastaava asiantuntija, EPALE -ohjelma-asiantuntija sekä ohjelmakoordinaattori.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin