Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjelmistosuunnittelija

Valtio Valtimo

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on mineraalivarojen arvioinnin, tutkimuksen ja kestävän käytön eurooppalainen huippuosaaja. Tehtävänämme on tuottaa elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarvitsemaa geologista tietoa, jolla edistetään maankamaran ja sen luonnonvarojen hallittua ja kestävää käyttöä.

Luomme uusia ratkaisuja, sovelluksia ja innovaatioita yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Toimimme kansallisena geotietokeskuksena ja aktiivisena osaajana kansainvälisessä tutkimus- ja projektitoiminnassa. GTK on osa työ- ja elinkeinoministeriötä. Katso myös www.gtk.fi.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 15.8.2020  16:15

Työpaikan tiedot: GTK Espoo, Vuorimiehentie 5, 02150 Espoo
GTK Kuopio, Neulaniementie 5, PL 1237, 70211 Kuopio
GTK Rovaniemi, Lähteentie 2, PL 77, 96101 Rovaniemi
Kokkola, GTK Innogate, Teknologiakatu 7, PL 97 67101

Viran/tehtävän kuvaus:


Etsimme joukkoomme ohjelmistosuunnittelijaa Tietoratkaisut -tulosyksikköön Espooseen, Kuopioon, Rovaniemelle tai Kokkolaan.

Tehtävinäsi ovat geologisen aineiston hyödyntämiseen liittyvien digitaalisten ratkaisujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito sekä tekoälysovellutuksiin liittyvä menetelmäkehitys GTK:n kotimaisissa ja kansainvälisissä projekteissa ja toimeksiannoissa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin