Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Oikeusapusihteeri, Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri, Helsingin oikeusaputoimisto

Valtio Étel

Helsingin oikeusaputoimisto toimii oikeusministeriön hallinnonalalla ja kuuluu Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Toimiston tehtävä on tuottaa oikeusapulain (257/2002) mukaisia asianajopalveluja sekä suorittaa muualla laissa tai asetuksessa oikeusaputoimistolle säädetyt tehtävät.

Toimiston talous- ja velkaneuvonta antaa asiakkaalle tietoa ja neuvontaa talouden ja velkojen hoitamisesta sekä avustaa asiakasta taloudenhallinnan suunnittelussa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 19.12.2019  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsingin oikeusaputoimisto, Porkkalankatu 13 G, 00180 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Oikeusapusihteerin tehtäviin kuuluu monipuolista asiakaspalvelua, asioiden valmistelua ja vaativien asiakirjojen laadintaa. Oikeusapusihteeri avustaa julkisia oikeusavustajia toimeksiantojen hoitamisessa sekä tekee delegoidulla ratkaisuvallalla oikeusapupäätöksiä.

Tehtävien menestykselliseen hoitamiseen antaa parhaat valmiudet oikeustradenomin tutkinto tai muu soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotason tutkinto.

Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja; nyt virkapaikka on Helsingin oikeusaputoimisto.

Virkaan valituilla on 6 kuukauden koeaika.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin