Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Opintojen koordinaattori/ Study coordinator

Valtio Valtimo

Helsingin eurooppalainen koulu on valtion koulu, joka aloitti toimintansa syksyllä 2008. Koulussa on kolme kieliosastoa, englannin, ranskan ja suomenkielinen osasto. Koulussa toimii esikoulu, alakoulu ja yläkoulu-lukio. Koulu noudattaa Eurooppakoulujen opetussuunnitelmaa.
Lisätietoa koulun toiminnasta löytyy koulun kotisivulta www.esh.fi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 5.8.2019. Päättyy 31.7.2020.
Määräaikaisuuden syy: Viransijaisuus
Työaikamuoto: Viikkotyöaika. Virastotyöaika 36h 45 min
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.5.2019  16:00
Virka on perustettu yksikköön.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävä sisältää hallinnollisia ja pedagogisia tehtäviä.
Opintojen koordinaattori vastaa EB-tutkinnon toimeenpanemisesta, koeviikkojen, pääsykokeiden ja vanhempainiltojen käytännön järjestelyistä, työelämään tutustumisen organisoinnista sekä sijaisjärjestelyiden avustamisesta. Tehtävään kuuluu oppilaiden ohjaus nivelkohtien ainevalinnoissa, ohjaus jatko-opintoihin ja jatko-opintohakujen koordinointi. Lisäksi tehtävään kuuluu kansallinen opinto-ohjaus Brysselin ja Luxemburgin Eurooppakoulujen suomenkielisille kieliosastoille.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Edellytyksenä soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin