Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastopäällikkö

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintäministeriö edistää väestön hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Huolehdimme toimivista, turvallisista ja edullisista yhteyksistä. Toimivat liikenne- ja viestintäpalvelut ovat osa yhteiskunnan perustaa. Palveluiden raaka-aineena on yhä useammin tieto, alustana liikenteen ja viestinnän verkot. Edistyksellisellä lainsäädännöllä luodaan edellytyksiä markkinaehtoiselle palvelutuotannolle ja uusille liiketoimintaideoille. Ministeriön tehtävänä on myös hillitä ilmastonmuutosta hallinnonalan toimien kautta.

Liikenne- ja viestintäministeriö arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme avoimiin tehtäviimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Meillä työskentelee noin 180 ministeriöläistä, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme oikeudenmukaisuus, rohkeus ja yhteistyö. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä pidät näitä asioita tärkeinä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2021. Päättyy 31.8.2026.
Määräaikaisuuden syy: Valtion virkamieslaki.
Työaikamuoto: Muu. Ei työaikalain alainen.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.5.2021  12:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Liikenne- ja viestintäministeriö, Eteläesplanadi 16, 00130 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Liikenne- ja viestintäministeriössä on haettavana palveluosaston osastopäällikön virka viiden vuoden määräajaksi 1.9.2021 lukien.

Osastopäälliköllä on ylijohtajan arvonimi.

Palveluosaston toimialaan kuuluvat ministeriön toimialan asiat, jotka koskevat palveluita ja palvelumarkkinoita; yleispalvelua, julkista palvelua sekä palveluiden käyttäjien oikeuksia ja kuluttajansuojaa; elinkeinopolitiikkaa palvelutoiminnassa ja sisämarkkinoiden kehittämistä; sähköistä kaupankäyntiä; palveluiden käyttämiseen tarvittavia välineitä ja laitteita; koulutusta, pätevyyksiä ja sosiaalisia kysymyksiä. Tarkempi kuvaus osaston toimialan tehtävistä on liikenne- ja viestintäministeriön työjärjestyksen (1267/2015) 15 §:ssä (782/2018).

Osastopäällikkö osallistuu ministeriön johtamiseen johtoryhmissä sekä johtaa osastonsa toimintaa ja vastaa siitä, että tehtävät hoidetaan tuloksellisesti. Osastopäällikön tehtävistä säädetään tarkemmin ministeriön työjärjestyksessä. Osastopäällikön virka on ministeriön yhteinen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Osastopäällikön virkaan nimitettävältä edellytetään valtion virkamieslain (750/1994) 8 §:n (283/2015) mukaan erityisinä kelpoisuusvaatimuksina ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävän edellyttämää monipuolista kokemusta, käytännössä osoitettua johtamistaitoa ja johtamiskokemusta.

Lisäksi osastopäälliköllä on valtion virkamieslain 7 §:n (1011/2018) mukaan oltava Suomen kansalaisuus.

Kielitaitovaatimuksena on valtion virkamiehiltä vaadittava suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta 424/2003).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin