Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskennan harjoittelija, Pori

Valtio Pori

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.5.2020, Tarjoamme 5 kuukauden harjoittelua touko-syyskuun väliselle ajalle – toki harjoittelun ajankohta on sovittavissa.. Päättyy 30.9.2020.
Määräaikaisuuden syy: Opintoihin liittyvä harjoittelu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Porin toimipaikka, PL 37 (Valtakatu 12), 28101  Pori

Viran/tehtävän kuvaus:

Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaista henkilöstöpalvelun ammattilaisen työ on valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen hieno tilaisuus, sillä etsimme harjoittelijoita Henkilöstöpalveluiden -ryhmään Poriin.

Harjoittelun aikana saat hienon kokemuksen palkanlaskennan tehtävistä, sillä pääset aidosti tekemään palvelussuhde- ja henkilötietoihin sekä vuosiloma- ja poissaolotietoihin liittyviä ylläpitotehtäviä. Voit myös tehdä palkan ja palkkioiden laskennan tai ajanhallinnan tehtäviä - saatat myös käsitellä työnantajamaksuja. Osallistut päivittäisiin asiakaspalvelutehtäviin ja pääset myös tutustumaan sovellusten ja palvelujen neuvonnan ja ylläpidon tehtäviin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin