Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelujohtaja/Rekrytointi- ja yrityspalvelu

Valtio Valtimo

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, Tehtävään nimitetään aluksi määräaikaiseen (1.8.-31.12.2020) projektipäällikön virkasuhteeseen. Palvelujohtajan tehtävään henkilöt määrätään viiden vuoden määräajaksi 1.1.2021 lukien.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 8.6.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston tehtävänä on edistää työvoiman saatavuuden turvaamista ja työllisyyden parantamista, toimeenpanna julkinen työvoima- ja yrityspalvelu, edistää maahanmuuttajien kotoutumista, tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa ja hoitaa muut sille säädetyt ja ELY-keskuksen sille määräämät tehtävät Uudenmaan alueella. Uudenmaan TE-toimisto on henkilöstömäärältään Suomen suurin TE-toimisto, jonka kymmenessä toimipaikassa työskentelee tällä hetkellä yhteensä noin 1000 henkilöä.

Uudenmaan TE-toimiston organisaatio uudistuu vuoden 2021 alusta, ja haemme toimistoon kolmea palvelujohtajaa. Palvelujohtajat toimivat TE-toimiston johtajan suorassa alaisuudessa ja vastaavat toimiston toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta oman vastuualueensa / yksikkönsä osalta. Vuonna 2020 palvelujohtajat toimivat projektipäälliköinä vastaten organisaatiouudistuksen valmistelusta yhdessä toimiston johtajan kanssa.

Palvelujohtaja / Rekrytointi- ja yrityspalvelut

Rekrytointi- ja yrityspalvelut vastuualueen keskeisenä tehtävänä on osaavan työvoiman välittäminen yritysten ja muiden työnantajien tarpeisiin. Asiakkaina ovat työnhakijat ja muut henkilöasiakkaat sekä työvoimaa hakevat yritykset ja muut työnantajat. Vastuualueen tehtäviin kuuluvat julkisten työvoimapalvelujen tarjoamisen lisäksi kansainvälisen rekrytoinnin palvelut ml. työlupa-asiat sekä yrittäjien ja yritysten palvelut kuten starttirahat, seudulliset yrityspalvelut, yritysten kehittämispalvelut ja muutosturvan toimintamalli.

Palvelujohtaja vastaa Rekrytointi- ja yrityspalvelut -vastuualueen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksellisuudesta. Rekrytointi- ja yrityspalvelut -vastuualueelle tulee sijoittumaan merkittävä osa TE-toimiston henkilöstöstä.


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin