Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja

Valtio Valtimo

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Lisäksi virasto ylläpitää vastaanottojärjestelmää, ulkomaalaisten säilöönottoyksiköitä ja ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmää. Henkilöstömme määrä on noin 1000 ja toimipisteitä sekä palvelupisteitä on usealla paikkakunnalla; Helsinki, Kuhmo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Raisio, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa.

Visiomme mukaan rakennamme elinvoimaista ja turvallista Suomea. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia. Rekrytoimme ja kehitämme vastuullisia toimijoita, rohkeita uudistajia ja vahvoja verkostovaikuttajia.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2021, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuuden syy: Tilapäinen lisätyövoiman tarve
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.1.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maahanmuuttovirasto, Pasilan toimipiste, Opastinsilta 12 A, 00520 Helsinki
Maahanmuuttovirasto, asiakaspalvelu, Koulutie 5, 88900 KUHMO

Viran/tehtävän kuvaus:

Maahanmuuttoviraston asiakkuus ja viestintä -yksikössä on haettavana palveluneuvojan määräaikainen virkasuhde. Tehtävän sijoituspaikka voi olla Pasilan tai Kuhmon toimipiste.

Palveluneuvojan tehtävään kuuluu asiakaspalvelu pääasiassa puhelimitse mutta myös muissa palvelukanavissa. Neuvontaa ja ohjausta annetaan englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiselle antaa kokemus asiakasneuvonnasta ja tehtävään soveltuva koulutus (amk- tai opistotasoinen).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin