Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluneuvoja

Valtio

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Vastuullisuus ja sen kehittäminen on meille tärkeää. Huomioimme työssämme ympäristön, ihmisten ja talouden hyvinvoinnin.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 14.3.2022, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.1.2022  16:15

Työpaikan tiedot: Kouvolan toimipaikka, Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolan palvelupisteeseen 14.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää puhelin-, tiski- ja chat-palvelua sekä sähköpostien ja verkkolomakkeiden kautta tulleiden yhteydenottojen hoitamisen valtakunnallisesti. Palveluneuvoja huolehtii asiakaspalvelutehtävistä annettaessa tietopalvelua Maanmittauslaitoksen ylläpitämistä rekistereistä ja tietokannoista

Palveluneuvoja tuntee Maanmittauslaitoksen sähköiset palvelut ja hän ohjaa asiakkaita niiden käyttäjiksi. Lisäksi tehtäviin sisältyy viranomaisneuvontaa mm. maanmittaustoimituksista, kiinteistö- ja huoneistotietojärjestelmistä ja verkkopalveluista.

Palveluneuvojat työskentelevät tiimeissä. Tiimimäistä työskentelytapaa tuetaan säännöllisillä perehdytyksillä ja monipuolisilla tukitoiminnoilla.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin