Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pelastusylitarkastaja

Valtio Valtimo

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Valvomme alueemme pelastustointa ja pelastustoimen palvelujen saatavuutta ja tasoa. Tuemme alueemme toimijoiden varautumista onnettomuuksiin, häiriötilanteisiin ja poikkeusoloihin. Yhteisenä tavoitteenamme on suojata ihmisiä, omaisuutta ja luontoa sekä turvata yhteiskunnan toimintakykyä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, Linnankatu 3, 90100 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston pelastustoimi ja varautuminen -vastuualueella on haettavana pelastusylitarkastajan virka. Viran sijoituspaikka on Oulu.

Pelastusylitarkastajan pääasiallisiin tehtäviin kuluu aluehallintovirastolle säädettyjä pelastustoimen valvontatehtäviä, kuten pelastustoimen sekä pelastustoimen palvelujen ja niiden saatavuuden tason valvonta toimialueella, pelastuslain (379/2011) 48 §:n mukaisten erityistä vaaraa aiheuttavien kohteiden ulkoisten pelastussuunnitelmien ja niihin liittyvien suuronnettomuusharjoitusten valvonta sekä peruspalvelujen arviointi. Pelastusylitarkastaja osallistuu metsäpalojen tähystystoiminnan valtakunnalliseen järjestämiseen liittyvien tehtävien hoitamiseen. Tehtävänkuvaan kuuluu myös muita sisäiseen turvallisuuteen, varautumiseen, kokonaisturvallisuuteen ja viranomaisyhteistoimintaan liittyviä tehtäviä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin