Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perintäsihteeri (2), Raahen seudun ulosottovirasto

Valtio Raahe

Ulosotto on osa oikeuslaitosta. Ulosottovirastojen tehtävänä on tuomioistuinten antamien tuomioiden täytäntöönpano sekä esimerkiksi maksamattomien verojen ja sakkojen perintä. Velkojille tilitetään vuosittain yhteensä noin miljardi euroa. Ulosotolla on myös muita tehtäviä kuten häätöjen sekä lapsen huoltoa ja tapaamisoikeutta koskevien päätösten täytäntöönpano. Tavoitteenamme on tehokas, korkealaatuinen ja taloudellinen ulosottojärjestelmä, joka edistää yhteiskunnan oikeusturvaa. Raahen seudun ulosottovirasto huolehtii näistä täytäntöönpanotehtävistä toimialueellaan. Virastossa työskentelee 21 työntekijää ja sillä on toimipaikat Raahessa, Ylivieskassa sekä Haapajärvellä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2019. Päättyy 31.12.2019.
Määräaikaisuuden syy: Toisen viran määräaikaisuuden syynä on sijaisuus ja toisen ulosottolaitoksen rakenneuudistus VML 9.2 §
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 8.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Raahen päätoimipaikka, Kummatinkatu 6, 92150 Raahe

Viran/tehtävän kuvaus:

Raahen seudun ulosottovirastossa julistetaan haettavaksi kaksi perintäsihteerin (Y8) määräaikaista virkaa ajalle 1.9. - 31.12.2019 tai kunnes ulosottolaitoksen rakenneuudistus astuu voimaan. Virkojen sijoituspaikka on Raahe ja virat ovat viraston yhteiset.

Perintäsihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kirjaamiseen, perinnän tukeen ja asiakaspalveluun liittyvät monipuoliset toimistotehtävät. Pääasiallinen toimenkuva tulee liittymään kirjaamiseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Perintäsihteerin virkaan ei ole laissa tai asetuksessa säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin