Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perusopetuksen ja esiopetuksen laaja-alainen erityisopettaja

Valtio Valtimo

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu
Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on valtion ylläpitämä kielikoulu, jossa opetusta annetaan sekä suomen että ranskan kielellä. Koulussa on esikoulu, alakoulu, yläkoulu ja lukio. Oppilaita koulussa on yhteensä n. 800. Lukion päätteeksi suoritetaan suomalainen ylioppilastutkinto.
Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun erityisenä tehtävänä on antaa oppilailleen ranskan kielessä ja ranskankielisessä kulttuurissa sellaiset tiedot ja taidot, että opiskelijat koulusta valmistuttuaan ovat ranskalaisuuden tuntijoita ja kielen taitajia, joilla on hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään. Koulun tehtäviin kuuluu edistää Suomessa ranskan kielen ja ranskankielisen kulttuurin tuntemusta myös kouluyhteisön ulkopuolella. Laajan kieliohjelman avulla oppilaita kasvatetaan kansainvälisyyteen ja suvaitsevaisuuteen.
Koulu sijaitsee Munkkivuoressa: Raumantie 4, 00350 Helsinki.
www.hrsk.fi

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2020
Työaikamuoto: Muu. Opetusvelvollisuus 22 vvt
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.1.2020  23:59

Työpaikan tiedot: Helsingin ranskalais-suomalainen koulu, Raumantie 4, 00350 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa perusopetukseen ja esiopetukseen. Laaja-alaisen erityisopettajan työ painottuu perusopetuksen luokille 1-6 ja esikoulu.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan.
Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lähde: valtio.fi

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin