Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueen johtaja, Lapin aluehallintovirasto

Valtio Läpiä

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virasto edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.

Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat –vastuualue hoitaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eläinlääkintä-, elintarvike-, kuluttaja- ja alkoholihallinnon alueellista elinkeinovalvontaa ja lupahallintoa. Se edistää julkisen ja yksityisen palvelu- ja elinkeinotoiminnan asianmukaisuutta sekä ohjaa ja tukee palveluntuottajien toimintaedellytyksiä. Se vaikuttaa ihmisten perusoikeuksiin ja oikeusturvaan myös ratkaisemalla kanteluja.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020. Päättyy 31.12.2024.
Määräaikaisuuden syy: Laki aluehallintovirastoista 14 §: Aluehallintoviraston vastuualueiden päälliköt nimitetään määräajaksi.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36:45 h/vk
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.9.2019  16:15

Pyydetään liittämään ainoastaan mahdollinen CV.

Viran/tehtävän kuvaus:

Lapin aluehallintovirastoissa on haettavana
PERUSPALVELUT, OIKEUSTURVA JA LUVAT -VASTUUALUEEN JOHTAJAN virka.
Virka täytetään 1.1.2020 alkaen viiden vuoden määräajaksi.

Johtaja johtaa aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualuetta ja vastaa vastuualueen toiminnan tuloksellisuudesta ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Johtaja on viraston ylijohtajan alainen ja aluehallintoviraston johtoryhmän jäsen.

Peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualue hoitaa sille erikseen säädettyjä tehtäviä sosiaali- ja terveydenhuollossa, ympäristöterveydenhuollossa, oikeusturvan edistämisessä ja toteuttamisessa, kuluttaja- ja kilpailuhallinnossa sekä peruspalvelujen alueellisen saatavuuden arvioinnissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vastuualueen johtajalla on ylempi korkeakoulututkinto, käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus sekä tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus. Lisäksi edellytetään julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavaa kotimaisten kielten taitoa.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin