Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Poliisiammattikorkeakoulun rehtori

Valtio Valtimo

Poliisiammattikorkeakoulu vastaa poliisin valtakunnallisen koulutuksen järjestämisestä sekä tutkimustoiminnasta. Poliisiammattikorkeakoulu vastaa Poliisihallituksen alaisuudessa poliisialan ammattikorkeakoulutuksesta, poliisin jatko- ja täydennyskoulutuksesta sekä poliisin peruskoulutuksesta. Poliisiammattikorkeakoulu sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2020. Päättyy 31.7.2025.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Johtava virkamies
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 6.8.2020  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Poliisiammattikorkeakoulu, Vaajakatu 2, 33721 Tampere

Viran/tehtävän kuvaus:

Sisäministeriö julistaa haettavaksi

POLIISIAMMATTIKORKEAKOULUN REHTORIN määräaikaisen virkasuhteen ajalle 1.10.2020 - 31.7.2025 tai enintään niin kauan kuin viran vakinainen haltija on virkavapaalla.

Poliisiammattikorkeakoulun rehtorin tehtävänä on johtaa Poliisiammattikorkeakoulun toimintaa. Lisäksi rehtorin tehtävänä on käsitellä ja ratkaista ne Poliisiammattikorkeakoulun sisäistä hallintoa koskevat asiat, joita ei ole säädetty tai määrätty hallituksen käsiteltäviksi ja ratkaistaviksi taikka joita ei ole Poliisiammattikorkeakoulun ohjesäännössä määrätty muun Poliisiammattikorkeakoulun virkamiehen käsiteltäviksi ja ratkaistaviksi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena rehtorilta vaaditaan jatkotutkintona suoritettu lisensiaatin tutkinto tai tohtorin tutkinto, perehtyneisyyttä Poliisiammattikorkeakoulun toimialaan ja hallinnollista kokemusta. Rehtorin tehtävään voidaan myös nimittää ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jos hänet muutoin katsotaan erityisen ansioituneeksi tehtävään. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävään voidaan nimittää vain Suomen kansalainen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin