Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pro gradu tai diplomityöntekijä

Valtio Valtimo

Väylävirasto on noin 400 hengen asiantuntijavirasto, joka keskittyy tie-, rata- ja meriliikenteen väyläverkon suunnitteluun, kehittämiseen ja kunnossapitoon sekä liikenteen ja maankäytön yhteensovittamiseen. Lisäksi se vastaa liikenteenohjauksen ja talvimerenkulun järjestämisestä. Väylävirasto toimii liikennejärjestelmäsuunnittelussa maakuntien liittojen, kuntien, kaupunkiseutujen ja muiden toimijoiden ensisijaisena kumppanina.

Väylävirasto on tilaajavirasto. Vuosibudjettimme on 1,6 miljardia euroa ja hallinnoimamme väyläomaisuuden arvo on 20 miljardia euroa. Työllistämme välillisesti yli 14 000 henkeä.

Väylävirasto huolehtii liikenteen palvelutasosta ja edistää näin yhteiskuntamme hyvinvointia ja elinkeinoelämän kilpailukykyä. Väyläviraston tehtävänä on vastata liikkumisen muutoksen synnyttämiin asiakastarpeisiin tehokkaasti ja vastuullisesti sekä tuottaa yhteiskunnalle kasvun alustaa toimivan ja turvallisen infran muodossa. Lisäksi edistämme osaltamme infra-alan kehitystä ja vastuullista rakentamista.

Twitterissä (https://twitter.com/vaylafi)
Facebook (https://www.facebook.com/vaylafi)
YouTubessa (https://www.youtube.com/user/vaylafi)
Instagram (https://www.instagram.com/vaylafi/)
Flickr https://www.flickr.com/photos/vaylafi/

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 17.8.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelija.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.7.2020  16:00

Työpaikan tiedot: Helsinki (Pasila), Opastinsilta 12 A, PL 33, 00521 Helsinki

Tässä vaiheessa toivomme hakemuksen liitteeksi vain CV:n. Muut mahdolliset liitteet pyydämme rekrytoinnin edetessä.

Viran/tehtävän kuvaus:

Väyläviraston Hankkeet toimiala hakee lopputyöntekijää (pro gradu- tai diplomityö) infrahankkeiden kustannushallinnan kehittämisprojektiin (Ihku). Tehtävä sijoittuu toimialalla hankehallintaosastolle. Ihku projektissa kehitetään järjestelmää ja palvelua, jonka avulla voidaan ennustaa ja arvioida infrahankkeiden toteutuskustannuksia niiden kaikkien suunnitteluvaiheiden aikana. Projektilla on tiiviit yhteydet infran tietomallinnuksen kehittämiseen (BIM). Ihku projektissa paneudutaan seuraavassa vaiheessa hankeosalaskennan kehittämiseen, riskien ja niiden vaikutusten tunnistamiseen ja hallintaan sekä laskennan tulosten analysointiin ja niiden herkkyyden tarkasteluun. Lopputyö tulee sijoittumaan jollekin näistä osa-alueista ja sen tavoitteena tulee olemaan osa-alueen tutkiminen ja mallintaminen projektin käyttöön.

Lopputyöntekijä pääsee mukaan dynaamiseen, innokkaaseen ja yhteistoimintaan kykenevään projektitiimiin, jossa hanketta edistetään ns. allianssimallilla. Työympäristönä on big room, jossa sekä tilaajan että palveluntuottajat yhdessä työskentelevät hankkeen edistämiseksi.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin