Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektisuunnittelija, Rovaniemi

Valtio Rovaniemi

Lapin ELY-keskus on yksi 15 alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. Edistämme lappilaisten arjen sujuvuutta hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, liikenteeseen sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Tavoitteenamme on Lapin kestävä tulevaisuus lappilaisten ihmisten parhaaksi. Hoidamme lisäksi maanteiden kunnossapidon ja rakentamisen kilpailuttamisen tehtäviä sekä kalataloustehtäviä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueilla sekä valtakunnallisesti mm. maanteillä tapahtuvien vahinkojen korvauskäsittelyn ja maantielle jätettyjen ajoneuvojen siirtoon liittyvät tehtävät.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.. Päättyy 31.8.2023.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluonteinen työ.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin ELY-keskus, Hallituskatu 3 B , 96100 ROVANIEMI

Viran/tehtävän kuvaus:


Etsimme määräaikaista projektisuunnittelijaa Lapin ELY-keskukseen Rovaniemen toimipaikkaan ESR-rahoitteiseen hankkeeseen "Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon" ajalle 1.3.2021-31.8.2023. Tehtävä sijoittuu Rovaniemen toimipisteelle.

Projektisuunnittelijana työskentelet osana Työllisyys-, yrittäjyys-, osaaminen- maahanmuuttoyksikön laaja-alaista ja innovatiivista kehittäjäjoukkoa. Hankkeessa pääset edistämään Lapin työllisyyttä ja vaikuttamaan alueen kehittämiseen. Hankkeessa laadimme Lapin alueen toimijoille elinvoimaa ja työllisyyttä edistävän yhteistyön toimintamallin, jossa hyödynnetään monipuolista tietoaineistoa ja tiedolla johtamista. Lisäksi pilotoimme palveluita eri työnhakijakohderyhmille ja erilaisiin rakennemuutostilanteisiin. Hankkeen toimenpiteisiin kuuluu myös Lapin maahanmuuttostrategian laatiminen. Teemme laaja-alaista kehittämisyhteistyötä Lapin muiden toimijoiden kanssa.

Lisätietoja hankkeesta: https://www.ely-keskus.fi/koordinoiden-rakennemuutokseen-ja-kohtaantoon

Projektisuunnittelijan tehtävänä on yhdessä projektitiimin kanssa vastata projektin tavoitteiden ja toiminnan toteuttamisesta hankesuunnitelman ja rahoituspäätöksen mukaisesti. Tehtävinäsi ovat:
• projektin vuosisuunnitteluun, toimenpiteiden sekä ostopalvelujen suunnitteluun ja kilpailutukseen osallistuminen.
• palveluiden ja tilaisuuksien toteutukseen ja verkostotyöhön osallistuminen
• hankehallinto, kuten maksatushakemusten laadinta, laskujen asiatarkastus sekä asiakastietojen kerääminen ja raportointi ESR-henkilöjärjestelmään sekä hankkeen muu raportointi ja dokumentointi
• osallistuminen hankkeen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään sekä tiedottamiseen.

Työhön voi kuulua matkustamista Lapin alueella.


Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin