Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi (Mikkelin vankila)

Valtio Aarhus

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.5.2021, Tehtävä alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 12.3.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Mikkelin vankila, PL 23 (Päiviönkatu 1), 50101 Mikkeli

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Mikkelin vankilan psykologin virka. Virka täytetään 1.5.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Viran hakuaikaa on jatkettu 12.3.2021 klo 16:15 saakka.
Virkaa aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Mikkelin vankila on 110-paikkainen, tutkinta- ja täytäntöönpanovankilana toimiva suljettu vankila.

Psykologin työ koostuu vankien kanssa tehtävästä yksilövastaanottotyöstä ja ryhmämuotoisista interventioista vankiasiakkaiden kanssa. Työ kohdentuu uusintarikollisuutta vähentävään muutostyöskentelyyn sekä mielenterveysongelmien ja akuuttien kriisien hallintaan. Lisäksi psykologi vastaa rikoksen uusimisriskiin vaikuttavien toimintaohjelmien toteuttamisesta omalta osaltaan ja tarpeen mukaan muiden asiantuntijoiden kanssa. Psykologi kuuluu vankilan kuntoutustiimiin ja toimii yhteistyössä eri henkilöstöryhmien (valvonta, kuntoutus ja vankiterveydenhuolto) kanssa.
Psykologi toimii myös työyhteisön kehittämisen asiantuntijana.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena psykologin virkaan on oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitettuna laillistettuna psykologina.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin