Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi, osaamisen kehittämisen palvelut

Valtio Aarhus

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Uudenmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 17.8.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 20.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan TE-toimisto, Antinkatu 1, 00100 HELSINKI
Uudenmaan TE-toimisto, Asiakkaankatu 3 A, 00930 HELSINKI
Uudenmaan TE-toimisto, Ratapihantie 7, 00520 HELSINKI

Viran/tehtävän kuvaus:

Psykologin työ on psykologista asiakastyötä, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään konkreettinen ja toteuttamiskelpoinen työhön tai koulutukseen liittyvä suunnitelma. Keskeisenä työmenetelmänä ovat psykologiset ohjauskeskustelut, joiden tukena voidaan käyttää psykologisia testauksia. Lisäksi psykologi voi tarvittaessa lähettää asiakkaan kuntoutus- ja lääkärintutkimuksiin, neuropsykologisiin tutkimuksiin, työ- ja koulutuskokeiluihin sekä työklinikkatutkimuksiin. Työ on monipuolista ja haasteellista asiakastyötä ja monialaista verkostoyhteistyötä sekä toimiston sisällä että muiden yhteistyötahojen kanssa.

TE-toimiston alueella tullaan mahdollisesti toteuttamaan määräaikaisia Työllisyyden kuntakokeiluja, joiden tavoitteena on työttömien työnhakijoiden työllistymisen edistäminen, osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen ja työllisyysasteen nostaminen. Tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille. Nyt haettavana oleva voidaan siirtää kunnan työnjohdon alle toteutettavaan kokeiluhankkeeseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona on psykologian maisterin tutkinto tai ylempi korkeakoulututkinto ja siihen liittyvä korkein arvosana psykologiassa, laillistetun psykologin pätevyys

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin