Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Psykologi, Pirkanmaan TE-toimisto/Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilu

Valtio Aarhus

Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Pirkanmaan TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 14.2.2022, tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 2.2.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan kuntakokeilu, Nokia, Tanhuankatu 2, 37100 NOKIA

Viran/tehtävän kuvaus:

Pirkanmaan TE-toimistoon haetaan psykologia vakituiseen tehtävään 14.2.2022 alkaen. Tehtävä sijoittuu on Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeiluun, keskisen alueen psykologin tehtäviin.

Työllisyyden kuntakokeilun psykologi tuottaa palveluja kaikkiin keskisen alueen kuntien lähipalveluihin (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti, Ylöjärvi) ja tehtävänä on kokeilulain sekä kuntakohtaisen toimintamallin mukaisten palveluprosessien toteuttaminen yhdessä kunnan työllisyydenhoidon henkilöstön kanssa. Psykologi työskentelee kussakin kunnassaoman osaamisalueensa eritysiasiantuntijana osana moniammatillista työryhmää. Tehtävänä on tuottaa psykologista asiantuntemusta työkyvyn arviointiin ja ammatillisen kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Psykologipalvelu on osa asiakkaan kokonaisprosessia, josta vastaa omavalmentaja tai asiantuntija. Psykologipalveluun ohjataan lähtetyyppisesti selvittelemään työllistymisen esteitä. Työ toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden palveluprosessista vastaavien omavalmentajien ja asiantuntijoiden kanssa.

Psykologinen arviointi tuottaa tietoa asiakkaan palvelutarpeen kokonaisarviointia varten. Psykologi selvittää mm. asiakkaan toimintakykyä ja oppimisen edellytyksiä erilaisten testien, asiantuntija-arvioiden, erilaisten palvelujen ja muiden käytössä olevien työvälineiden avulla. Näiden pohjalta laaditaan lausuntoja ja arvioita osaksi asiakkaan palvelutarpeen kokonaisarviota.

Työhön kuuluu olennaisena osana moniammatillinen yhteistyö ja verkostoyhteistyötä työnantajien, oppilaitosten, kuntoutuslaitoksen ja Kelan ym. viranomaisten kanssa asiakastilanteisiin tai asiakastyöryhmiin liittyen. Yhteistyön muotoina ovat tiedottaminen, neuvonta, neuvottelu ja konsultaatio. Työhön sisältyy työtehtäviin liittyvien asioiden tiedottaminen mm. sidosryhmille, tarvittaessa perehdyttäminen ja luennointi oman erityisosaamisen asioista

Asiakastyötä tehdään monikanavaisesti, jolloin asiakkaita palvellaan henkilökohtaisten tapaamisten lisäksi videoyhteyksin (esim. Teams), puhelimitse ja verkkopalveluja hyödyntäen.

Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikkakunta Työllisyyden kuntakokeilussa 14.2.2022-30.6.2023 on Nokia.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto tai ylempi
korkeakoulututkinto ja siihen sisältyvä tai erikseen suoritettu korkein arvosana psykologiassa.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin