Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rahoitusasiantuntija, yritysasiantuntija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Hämeen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, tai sopimuksen mukaan Koeaika 4 kk
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Rahoitusasiantuntijan tehtävänä on yrittäjyyden, yritysten kasvun ja kilpailukyvyn sekä yritysten kansainvälistymisen edistäminen Etelä-Suomen alueella
Rahoitusasiantuntijan tehtävänä on tunnistaa yritysten kehittymismahdollisuuksia ja -tarpeita, antaa kehittämiseen liittyvää neuvontaa ja välittää kulloiseenkin tilanteeseen sopivia ELY-keskuksen konsultointi-, koulutus-, työvoima- ja rahoituspalveluja sekä avustaa yrityksiä käyttämään muiden team finland -verkostotoimijoiden (esim. BF, Finnvera, TE-toimisto, kuntien kehittämisyhtiöt) palvelutarjontaa.
Rahoitusasiantuntija toimii yritysten kehittämisavusten ja kehittämispalveluiden esittelijätehtävässä.
Tehtävän sijoituspaikka on Kouvola, Lahti tai Helsinki; hakija voi esittää myös oman sijoituspaikkatoiveen


Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin