Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ranskankielinen luokanopettaja (vuorotteluvapaan sijainen)

Valtio Valtimo

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu
Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on valtion ylläpitämä kielikoulu, jossa opetusta annetaan sekä suomen että ranskan kielellä. Koulussa on esikoulu, alakoulu, yläkoulu ja lukio. Oppilaita koulussa on yhteensä n. 800. Lukion päätteeksi suoritetaan suomalainen ylioppilastutkinto.
Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun erityisenä tehtävänä on antaa oppilailleen ranskan kielessä ja ranskankielisessä kulttuurissa sellaiset tiedot ja taidot, että opiskelijat koulusta valmistuttuaan ovat ranskalaisuuden tuntijoita ja kielen taitajia, joilla on hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään. Koulun tehtäviin kuuluu edistää Suomessa ranskan kielen ja ranskankielisen kulttuurin tuntemusta myös kouluyhteisön ulkopuolella. Laajan kieliohjelman avulla oppilaita kasvatetaan kansainvälisyyteen ja suvaitsevaisuuteen.
Koulu sijaitsee Munkkivuoressa: Raumantie 4, 00350 Helsinki.
www.hrsk.fi

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.8.2019, Koeaika 3 kuukautta.. Päättyy 28.1.2020.
Määräaikaisuuden syy: vuorotteluvapaa
Työaikamuoto: Muu. Opetusvelvollisuus
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  23:59

Työpaikan tiedot: Helsingin ranskalais-suomalainen koulu, Raumantie 4, 00350 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Ranskankielinen luokanopettaja opettaa kahdelle luokalle ranskaa, matematiikkaa, ympäristöoppia sekä taito- ja taideaineita ja on vastuussa yhden luokan oppilaista. Kaksikielisessä koulussamme ranskankieliset luokanopettajat toimivat työpareina suomenkielisten opettajien kanssa. Äidinkielenä opetetaan suomea. Ranska on A1-kieli, mutta ranskan kielellä opetetaan myös muita aineita.

Le professeur des écoles francophone enseigne deux classes (francais, mathématiques, sciences, matières artistiques et sport). Il est responsable de classe pour un groupe à lécole primaire. Au Lycée franco-finlandais les professeurs des écoles francophones natifs travaillent en binome avec les professeurs des écoles finnophones. La langue maternelle enseignée est le finnois et le francais est la première langue étrangère (A1). On enseigne aussi dautres matières en francais.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan. Luokanopettajan kelpoisuus. Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Hakijalla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Selvitys lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä: Valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin