Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rekisteri-insinööri

Valtio insinööri

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta. Kehitämme jatkuvasti rekistereitämme mahdollistaaksemme tehokkaat ja luotettavat digitaaliset palvelut.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen. Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Maanmittauslaitoksen Rekisterit-tulosyksikkö vastaa kiinteistörekisterin, kiinteistöjen kauppahintarekisterin, kaupanvahvistajarekisterin ja yksityistierekisterin ylläpidosta. Tulosyksikössä työskentelee noin 120 maanmittausalan ammattilaista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 4.5.2020, Aloitus sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 26.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Hämeenlinna, Koulukatu 13, 13100 Hämeenlinna
Joensuu, Torikatu 36 A, 80100 Joensuu
Jyväskylä, Vapaudenkatu 58 A, 40100 Jyväskylä
Oulu, Veteraanikatu 9, 90130 Oulu
Rovaniemi, Hallituskatu 5 C, 96200 Rovaniemi
Tampere, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere
Turku, Itsenäisyydenaukio, 20800 Turku
Vaasa, Wolffintie 35, 65200 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme kahta rekisteri-insinööriä vakituiseen virkaan 4.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rekisteri-insinöörinä tehtäviisi kuuluvat kiinteistörekisterinpitäjän päätökset ja kirjaamisasiat sekä muut rekisterinpitoon liittyvät tehtävät. Työskentelet tiimissä, joka toimii koko Suomen alueella.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa maamittausalan teknikon tai insinöörin tutkintoa (KML 5 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin