Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rekisteri-insinööri

Valtio insinööri

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen. Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Kehitämme jatkuvasti rekistereitämme mahdollistaaksemme tehokkaat ja luotettavat digitaaliset palvelut. Moninaisissa rekisteritehtävissä työskentelee noin 100 maanmittausalan ammattilaista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2021, Sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Hämeenlinnan toimipaikka, Koulukatu 13, 13100 Hämeenlinna
Joensuun toimipaikka, Torikatu 36 A, 80100 Joensuu
Jyväskylän toimipaikka, Vapaudenkatu 58 A, 40100 Jyväskylä
Oulun toimipaikka, Veteraanikatu 9, 90130 Oulu
Rovaniemen toimipaikka, Hallituskatu 5 C, 96200 Rovaniemi
Tampereen toimipaikka, Yliopistonkatu 38, 33100 Tampere
Turun toimipaikka, Itsenäisyydenaukio, 20800 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme rekisteri-insinööriä vakituiseen virkaan 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rekisteri-insinöörinä tehtäviisi kuuluvat mm. asiakasyhteydenottoihin vastaaminen, kiinteistörekisterin laatua parantavat toimenpiteet kuten päätökset ja toimitukset sekä muut rekisterinpitoon liittyvät tehtävät.

Työskentelet tiimissä, joka toimii koko Suomen alueella. Tulet työskentelemään Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa tai Rovaniemellä. Toimipaikka sovitaan valitun henkilön kanssa erikseen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi maanmittausalan insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §)

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin