Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rikosylikonstaapeli (08.06.02)

Valtio Valtimo

Oletko kiinnostunut monimuotoisesta ja haasteita tarjoavasta toimintaympäristöstä? Arvostatko pääkaupunkiseudun läheisyyttä? Hae meille töihin ja tule mukaan rakentamaan turvallista tulevaisuutta erittäin nopeasti kasvavalle alueelle.

Olemme pääkaupunkiseudun toiseksi suurin poliisilaitos ja toimimme peräti viidentoista kunnan alueella. Pyrimme siihen, että poliisilaitoksemme kulttuuri on mahdollisimman keskusteleva ja avoin, ja arvostamme erityisesti kokeilunhalua ja uusia ideoita. Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti ja me muutumme sen mukana. Toimimme palveluammatissa, joten arvostamme positiivista palveluasennetta.

Haasteita meille tuovat muun muassa Suomen vilkkaimmat valtaväylät, Suomen suurin lentoasema Helsinki-Vantaa, Suomen suurimmat logistiikkakeskukset, Kilpilahden öljyjalostamo ja Loviisan ydinvoimala. Tarjoamme sinulle monimuotoisen toimintaympäristön lisäksi mahdollisuuden kehittyä hyvinkin erilaisissa tehtävissä.


Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 17.8.2020, Virka pyritään täyttämään 17.8.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Virassa voidaan noudattaa enentään 6 kk koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vantaan pääpoliisiasema , Rahtitie 1, 01530 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksessa on avoinna rikosylikonstaapelin (08.06.02) virka. Sijoituspaikkana on rikostutkintasektorin talousrikostutkinnassa Vantaan pääpoliisiasemalla.

Toimenkuvaan kuuluu toimia esimiestehtävissä ryhmänjohtajana sekä rikostutkijan tehtävät talousrikostutkinnassa. Ryhmän johtajana toimivan rikosylikonstaapelin tehtävänä on omalta osaltaan johtaa, valvoa ja kehittää ryhmän toimintaa sekä huolehtia sen tuottavuudesta, taloudellisuudesta ja vaikuttavuudesta.

Tehtävänä on johtaa tutkintaryhmän päivittäistä ja käytännön työtä. Ryhmänjohtaja ohjaa töiden jakautumista huomioiden tasapuolisen työkuorman työntekijöiden kesken. Tehtävä on merkityksellinen ryhmän päivittäistyön onnistumisen ja tutkintaryhmän vaikuttavuuden sekä tuloksellisuuden jatkuvuuden takaamiseksi. Tehtävänä on omalta osaltaan varmistaa
toimiva yhteistyö muiden tutkintaryhmien sekä talousrikosyksikön että koko talon sisällä, myös erityisesti syyttäjä- ja HEV- yhteistyön näkökulmasta.

Lisäksi ryhmänjohtajan tulee hoitaa muut erikseen joko hakijan osaamisen tai pätevyyden perusteella määrättävät muut tehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran kelpoisuusehdoista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 17 kohdassa. Vaatimuksena on poliisialipäällystön erikoistumisopintojen suorittaminen, poliisialipäällystötutkinto, poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen, poliisialipäällystön virkatutkinto, poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon
lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin