Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rikosylikonstaapeli 08.06

Valtio Valtimo

Keskusrikospoliisissa pääset tekemään työtä suomalaisten turvallisuuden hyväksi monipuolisissa, haasteellisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Keskusrikospoliisissa tutkimme vakavinta rikollisuutta, joka on usein kansainvälistä ja järjestäytynyttä, tuotamme erilaisia rikostorjunnan asiantuntijapalveluita koko poliisihallinnolle ja muille lainvalvontaviranomaisille, ylläpidämme tilannekuvaa koko rikollisuudesta sekä kehitämme rikostorjuntaan ja -tutkintaan liittyviä menetelmiä.

Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Meillä työskentelee noin 700 eri alojen ammattilaista hyvin erilaisilla koulutustaustoilla. Henkilöstöstämme noin 60 prosenttia työskentelee poliisitehtävissä ja 40 prosenttia siviilitehtävissä.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamiseen, ja tarjoamme laajan kirjon erilaisia tehtäviä. Strategiamme mukaisesti kehitämme Keskusrikospoliisissa henkilöstön moniosaamista ja käytämme henkilöstöämme joustavasti kulloisenkin toiminnallisen tilanteen edellyttämällä tavalla. Edellytämmekin henkilöstöltämme joustavuutta ja valmiuksia siirtyä viraston sisällä eri tehtäviin tilanteen niin vaatiessa - näin saat mahdollisuuden tutustua erilaisiin tehtäviin ja laajentaa osaamistasi.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.8.2019. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.6.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Viran/tehtävän kuvaus:

Rikosylikonstaapeli työskentelee Tutkintaosaston tiedonhankintalinjalla ja toimii verkkorikostorjunnan taktisten tutkijoiden ryhmän varajohtajana ensisijaisena tehtävänään ryhmän päivittäisjohtaminen. Vakavan, kansainvälisen, ammattimaisen ja järjestäytyneen verkkorikollisuuden (kyberrikollisuus) esitutkinta.

Kansallisten tietotekniikkarikos- ja tutkintayksiköiden avustaminen sekä laajoissa kyber-jutuissa valtakunnallinen tutkintaan liittyvät koordinointitehtävät. Kansallinen ja kansainvälinen viranomais- ja sidosryhmäyhteistyö. Kyberrikosympäristöön liittyvät koulutus- ja kehitystehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Rikosylikonstaapelin erityisenä kelpoisuusvaatimuksena on:
a. poliisialipäällystön erikoistumisopintojen suorittaminen, poliisialipäällystötutkinto, poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen, poliisialipäällystön virkatutkinto;
b. poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto; taikka
c. korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen
Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
(Asetus poliisin hallinnosta 16 §, 16 a §)
Poliisimiehen virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen (Virkamieslaki 7 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin