Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ryhmäpäällikkö (tietosuoja) > hakuaikaa jatkettu

Valtio Valtimo

Poliisihallitus toimii Suomen poliisin ylijohtona. Poliisihallitus on keskushallintoviranomainen, jonka tehtävänä on suunnitella, johtaa, kehittää ja valvoa operatiivista poliisitoimintaa ja sen tukitoimintoja. Lisäksi Poliisihallitus vastaa poliisin palvelujen tasapuolisesta saatavuudesta maan eri osissa, päättää poliisiyksiköiden välisestä yhteistoiminnasta sekä vastaa poliisiyksiköiden tulosohjauksesta.

Poliisihallituksessa pääset tekemään monipuolista, haasteellista ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Poliisihallituksessa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamiseen sekä tuetaan työntekijöiden työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Arvostamme työntekijöissämme valmiuksia kehittyä ja laajentaa omaa osaamistaan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 2.12.2019, Tehtävässä aloittamisen ajankohdasta voidaan sopia.. Päättyy 30.4.2024.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus. Sijaiseksi nimitettävän määräaikainen virkasuhde kestää 30.4.2024 saakka tai enintään niin kauan kuin ryhmäpäällikön virkavapaus jatkuu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.10.2019  16:15

Työpaikan tiedot: Poliisihallitus, Asemapäällikönkatu 14, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Osana Poliisihallitusta toimii poliisin tietopalvelukeskus, joka tuottaa valtakunnallisia palveluja koko poliisihallintoon. Poliisin tietopalvelukeskuksessa on tietosuojaryhmä ja tiedonhallintaryhmä. Toimintoja on sijoitettu Helsinkiin ja Rovaniemelle.

Tietopalvelukeskuksen tietosuojaryhmässä on haettavana esimiehenä toimivan ryhmäpäällikön sijaisuus. Määräaikainen virkasuhde kestää 30.4.2024 saakka tai enintään niin kauan kuin ryhmäpäällikön virkavapaus jatkuu. Tehtävän virkapaikkana on Helsinki.

Tietosuojaryhmän pääasiallisina tehtävinä ovat Poliisihallituksen tietoturvallisuuden, kybersuojaamisen sekä tietosuojan hallinnan seuranta ja tuki, niihin liittyvä tarkastustoiminta ja vaikutusten arviointi. Tietosuojaryhmän tehtävänä on myös osallistua tieto- ja kyberturvallisuuden ja tietosuojan tilannekuvan ylläpitoon, raportoinnin koordinointiin ja kehittämiseen. Tietosuojaryhmässä valvotaan henkilötietojen käsittelyä, ylläpidetään, korjataan ja kehitetään poliisin valtakunnallisten tietojärjestelmien sisältöä, hallitaan ja kehitetään järjestelmien lokitietoja sekä käyttöoikeuksia. Lisäksi tietosuojaryhmän tehtäviin kuuluvat toimialaan liittyvä neuvonta, tietopalvelu ja sidosryhmäyhteistyö sekä määrätyt kuulutusasiat.

Ryhmäpäällikön toimenkuvaan kuuluvat tehtävät:

• Toimii tietopalvelukeskuksen tietosuojaryhmän henkilöstön esimiehenä ja vastaa henkilöstön töiden tasapuolisesta jakaantumisesta.
• Vastaa ryhmän tulostavoitteiden saavuttamisesta
• Vastaa palveluiden tuottamisesta toimialueellaan
• Kehittää toimialan menetelmiä ja tuottavuutta
• Kehittää ja koordinoi toimialaan liittyvää koulutusta
• Osallistuu kansalliseen ja kansainväliseen viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöhön omalla toimialueella


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin