Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

sairaanhoitaja

Valtio Valtimo

Vankiterveydenhuollon yksikkö on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alainen itsenäinen yksikkö Sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla. Vankiterveydenhuollon yksikkö organisoi vankien terveydenhuollon Suomen vankiloissa ja vastaa vankien terveydenhuollon kehittämisestä tavoitteena tehokkaat, toimivat ja kattavat palvelut.
Vankiterveydenhuollon yksikkö toimii vankiloiden yhteydessä ja tuottaa perusterveydenhuollon avohoitopalveluita 27 poliklinikalla ympäri maata ja laitoshoidon palveluita Vankisairaalassa Hämeenlinnassa ja Psykiatrisen vankisairaalan Turun ja Vantaan yksiköissä. Suun terveydenhuoltoa tuotetaan 12 paikkakunnalla. Lisäksi yksiköllä on oma lääkekeskus. Vankiterveydenhuollon yksikössä työskentelee n. 200 terveydenhuollon ammattihenkilöä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 3.5.2021, 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1. lisäksi meille on mahdollisuus hakeutua eripituisiin sairaanhoitajan määräaikaisuuksiin
Hakuaika päättyy: 22.4.2021  23:59
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: VTH Vankisairaala Hämeenlinna, Pikku-Parolantie 7, 13101 Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Vankisairaala on valtakunnallinen Vankiterveydenhuollon yksikön (VTH) perusterveydenhuollon sairaala, jossa on 28 somaattista osastopaikkaa miesvangeille ja 6 osastopaikkaa naisvangeille. Toimintamme on laaja-alaista, moniammatillista käsittäen akuutit hoitojaksot (esim. iv-hoidot), ei-kiireelliset tutkimus- ja kuntoutusjaksot , toimintakykyarviot että myös pidempiaikaiset osastosijoitukset (esim. vankilassa pärjäämättömät, monisairaat, muistisairaat). Naisten osastolla on lisäksi vapaaehtoista päihdepsykiatrista hoitoa ja kuntoutusta liittyen erityisesti raskaana oleviin naisvankeihin.. Naisten osastolla on myös päiväsairaala- ja jälkipolikliinista toimintaa.

Nyt haettava virka on ensisijaisesti naistenosastolle vakinaisen sairaanhoitajan siirryttyä eläkkeelle. Henkilökunta siirtyy tarvittaessa osastolta toiselle koska yksikkömme on pieni ja teemme kiinteästi yhteistyötä.

Tarjoamme itsenäisen,
monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa tukenasi on kokenut moniammatillinen tiimi. Virka on viraston yhteinen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

• Valittavaksi tulevan henkilön tulee täyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/1994 mukaiset kelpoisuusvaatimukset ja lisäksi valittavaksi tulevalla henkilöllä tulee olla sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus ammatinharjoittamiseen Suomessa. Sairaanhoitajan tutkinto (laillistettu ammattihenkilö).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin