Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Soittaja-aliupseeri (klarinetin soittaja)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Rovaniemellä sijaitseva Lapin sotilassoittokunta on pohjoisen Suomen ainoa ammattipuhallinorkesteri, kokoonpanoltaan 30 soittajaa. Soittokunnan tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi vahva ja innovatiivinen vaikuttaminen Lapin alueen musiikkikulttuurissa, jossa teemoina ovat mm. Lapin luonto, alkuperäiskulttuurin kansanmusiikki ja etnosävyt. Monipuolinen ja ennakkoluuloton ohjelmisto tekee Lapin sotilassoittokunnasta omaleimaisen ja aktiivisen toimijan kulttuurisesti rikkaassa ja vuorovaikutteisessa ympäristössä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2017, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 30.11.2022.
Määräaikaisuuden syy: Valtioneuvoston asetus 1033/2006. Vakituiseen virkaan on mahdollista tulla nimitetyksi perustason opintojen jälkeen yleensä viiden vuoden kuluessa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 h 15 min / 3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.9.2017  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Jääkäriprikaati, Lapin sotilassoittokunta, PL 23, 96101 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme soittaja-aliupseeria klarinetin soittajaksi määräaikaisen (5v) aliupseerin virkaan. Tehtävä sijoittuu Lapin sotilassoittokuntaan Rovaniemelle.

Tehtävänhoitaja soittaa klarinettia ja toimii orkesterinsoittajana, kamarimuusikkona ja kuviomarssiosaajana. Hän soittaa paraati- ja kuviomarssikokoonpanoissa sekä ylläpitää itsenäisesti musiikillista ammattitaitoaan. Lisäksi hän huolehtii osaltaan esitettävän ohjelmiston taiteellisesta tasosta.

Työ edellyttää matkustamista. Soittokunnalla on n. 120 esiintymistä vuodessa soittotoiminta-alueellaan. Lapin sotilassoittokunnan ensisijaiseen toiminta-alueeseen kuuluvat Lappi, Kainuu ja Pohjois-Pohjanmaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa
säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Puolustusvoimien sotilasvirkaan nimitettävältä vaaditaan myös, että hän on suorittanut hakuajan päättymiseen mennessä Suomen Puolustusvoimissa tai Rajavartiolaitoksessa joko asevelvollisuuden aseellisessa palveluksessa tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen ja että hän on terveydeltään ja fyysiseltä kunnoltaan virkaan sopiva.

Lähde: valtio.fi

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin