Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sovellusasiantuntija

Valtio Valtimo

Haluatko olla mukana edistämässä valtionhallinnon digitalisaatiota ja tietojen hyödyntämistä?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta. Työntekijöitä meillä on noin 1 650 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Tietotekniikkapalvelukeskus vastaa Maanmittauslaitoksen omista tietojärjestelmistä, tietohallinnosta, laitostasoisten kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä tuotannon tuki- ja informaatiopalveluista.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 4.6.2019  16:15

Työpaikan tiedot: Jyväskylä II, Oikokatu 11, 40700 Jyväskylä

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme sovellusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Työssäsi osallistut MML:n sähköisen arkiston ja asianhallinnan järjestelmien sekä niihin liittyvien muiden järjestelmien ylläpito- ja kehitystyöhön erityisesti teknisen puolen asiantuntijana. Vastuullesi tulevat sovellusten tekniset ympäristöt, mikä edellyttää perehtymistä myös sovelluksiin. Pelkkä palvelinosaaminen ei riitä tehtävän hoitamiseen.

Tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamistasi vastaavaksi, mutta siihen kuuluvat ainakin järjestelmien päivityksiin ja muutoksiin liittyvät asennustehtävät, säännölliset ylläpitotyöt sekä sovellustuen taustatukena toimiminen.

Työssäsi saat osallistua laajojen sovelluskokonaisuuksien kehittämiseen ja ylläpitoon yhdessä MML:n muiden ryhmien sekä toimittajien edustajien kanssa.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin