Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija (kyberuhka-analyytikko)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien tiedustelulaitoksen tehtävänä on seurata, analysoida ja raportoida sotilasstrategista ja lähialueen sotilaallista tilannetta. Tiedustelulaitos vastaa puolustushallinnon paikka- ja olosuhdetietopalvelusta, sotilastiedustelu- ja turvallisuustoimintojen täydennyskoulutuksesta sekä tukee kansainvälisiä operaatioita.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. Työpisteessä käytössä virastotyöaikaa vastaava työaika, säännöllinen päivittäinen työaika 7:21
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien tiedustelulaitos, PL 9, 41161 Tikkakoski

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme suunnittelijaa kyberuhkien tiedonhankintatehtäviin Puolustusvoimien tiedustelulaitokseen Jyväskylän Tikkakoskelle.

Suunnittelijana toimit osana asiatuntijaryhmää, joka kerää tietoa kyberuhkatoimijoista ja näiden toiminnasta sekä operaatioista. Osallistut myös kerätyn tiedon prosessointiin, käsittelyyn, analysointiin ja raportointiin. Lisäksi olet mukana kehittämässä kyberuhkien tiedustelemisen vaatimia tietojärjestelmiä ja menetelmiä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla noin 10-30 pvää / vuosi.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin