Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija radiolupakäsittelyyn (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee lähes 1000 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 25.5.2020, Vuorotteluvapaan sijaisuuksia on kaksi. Toinen ajalla 25.5.-8.9.2020 ja toinen ajalla 1.10.2020-28.2.2021. Yhden henkilön on mahdollista suorittaa kummatkin sijaisuudet.. Päättyy 28.2.2021.
Määräaikaisuuden syy: Vuorotteluvapaan sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 27.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, Kumpula, Erik Palménin aukio 1, 00560 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme suunnittelijaa Traficomin radiolupakäsittelyyn vuorotteluvapaan sijaiseksi. Vuorotteluvapaan sijaisuuksia on kaksi ajalla 25.5.-8.9.2020 sekä ajalla 1.10.2020-28.2.2021. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluvat:

• radiolupien ja radiotunnisteiden tuotantoon liittyvät tehtävät (mm. tietojen tallennus tietokantaan, lupien tulostus ja postitus)
• tutkintoihin ja todistuksiin liittyvät tehtävät (mm. tietojen tallennus tietokantaan, todistusten valmistaminen ja postitus)
• koordinointikirjeenvaihtoon naapurimaiden kanssa liittyvät tehtävät (mm. kirjeiden luominen (sisällöt taajuussuunnittelusta), tulostus ja postitus sähköpostitse)
• puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuva asiakaspalvelu


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin