Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija

Valtio Valtimo

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimii Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä. Meillä työskentelee noin 270 asiantuntijaa valvonta-, arviointi-, viestintä- ja kehittämistehtävissä.

Edistämme tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta.

Asiantunteva ja riskiperusteinen valvonta, valmentava ote ja yhteistyö sekä aktiivinen kehittämis- ja viestintätyö turvaavat luotettavuuden ja turvallisuuden. Tavoitteenamme on vastuullinen, turvallinen ja kilpailukykyinen Suomi.

Olemme "Suojan tuoja" - tutustu Tukesiin (linkki https://tukes.fi/tietoa-tukesista/tule-toihin-tukesiin)

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  14:30
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rovaniemi, Valtakatu 2, 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Etsimme suunnittelijaa kaivoslain valvonnan hallinnollisiin tuki- ja neuvontatehtäviin Rovaniemelle.

Suunnittelijana rekisteröit kaivoslain mukaisia lupahakemuksia, kuulutat hakemuksia ja tiedotat päätöksistä (ilmoitukset, tukes.fi). Varmistat tehtyjen päätösten kaivosrekisterimerkintöjen oikeellisuuden ja toimitat rekisteriotteita kaivosrekisteristä. Ylläpidät myös asetettujen vakuuksien ja panttausten rekisteriä. Huolehdit myös ryhmän asiakirjojen arkistoinnista ja toimit ryhmän yhteyshenkilönä arkistointiin liittyvissä asioissa. Tehtäviisi sisältyy myös toiminnanharjoittajien ja hakijoiden neuvontaa ja ohjeistusta, myös englannin kielellä. Lisäksi tehtäviisi sisältyy malminetsintään, kaivostoimintaan ja kullanhuuhdontaan liittyvien tietopyyntöjen koordinointi ja niihin vastaaminen.


Lähde: valtio.fi

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin