Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Salpausselänkatu 22, 45100 KOUVOLA

Viran/tehtävän kuvaus:

Kaakkois-Suomen ELY-keskus toimii Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakuntien alueilla. Visionamme on tehdä kestävää ja elinvoimaista tulevaisuutta ihmisten ja alueen parhaaksi.

Haemme suunnittelijaa, jonka tehtävänä on osallistua julkisen työvoima- ja yrityspalvelun hankintojen kilpailuttamiseen Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa.
Tehtävä sisältää kilpailuttamisasiakirjojen valmistelua, tarjouspyyntöjen laatimista, tarjousten avauksia ja arviointeja sekä päätösten ja sopimusten esittelyä päätöksentekijälle. Suunnittelija valvoo hankintojen toteutumista ja määrärahan käyttöä. Työssä käytetään digitaalisia ja/tai sähköisiä hankintajärjestelmiä (HHJ, Cloudia, Hilma) ja URA-järjestelmää. Suunnittelija osallistuu yhdessä hankintasalkun omistajien kanssa hankintojen suunnitteluvaiheeseen ja neuvotteluihin palveluntuottajien kanssa. Suunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä ELY-keskuksen ja TE-toimiston asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella.

Viran sijoituspaikkana on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen elinkeinot -vastuualueen työllisyyden, yrittäjyyden ja osaamisen palvelujen yksikkö Kouvolassa.


Lähde: valtio.fi

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin