Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Syyttäjänsihteeri Y9, 2 paikkaa (Oulu ja Ylivieska)

Valtio Oulu

Syyttäjät kuuluvat oikeusministeriön hallinnonalalla toimivaan itsenäiseen syyttäjälaitokseen, joka koostuu laitoksen keskusvirastona toimivasta Valtakunnansyyttäjänvirastosta ja 11:stä paikallisesta syyttäjänvirastosta. Paikallisissa syyttäjänvirastoissa on eri paikkakunnilla yhteensä 23 palvelutoimistoa.

Syyttäjiä on noin 370. Syyttäjä huolehtii valtion virkamiehenä siitä, että rikoksesta seuraa lain tarkoittama rangaistus. Lisäksi syyttäjälaitoksessa työskentelee noin 130 henkilöä erilaisissa tukitehtävissä, kuten syyttäjien sihteereinä sekä talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoina.

Syyttäjälaitos uudistaa toimintaansa. Se aloittaa toimintansa yhtenä valtakunnallisena virastona 1.10.2019 uuden Syyttäjälaitoksesta annetun lain tultua voimaan. Uusi syyttäjälaitos koostuu keskusyksikkönä toimivasta valtakunnansyyttäjän toimistosta ja viidestä syyttäjäalueesta, jotka ovat Pohjois-, Itä-, Länsi- ja Etelä-Suomen sekä Ahvenanmaan syyttäjäalueet.

Oulun syyttäjänvirastolla on päätoimipaikka Oulussa sekä palvelutoimistot Kajaanissa, Raahessa ja Ylivieskassa. Toimialue on suomenkielinen. Virastossa työskentelee 29 syyttäjää ja 10 sihteeriä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 36 h 45 min/viikko, 7 h 21 min/päivä, liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2. Virat sijoitetaan Ouluun ja Ylivieskaan.
Hakuaika päättyy: 5.4.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Syyttäjänsihteerin tulee hallita useita tietojärjestelmiä ja tehdä työtä sähköisillä työvälineillä. Hänen pääasiallinen työnsä koostuu alueelle saapuneiden rikosasioiden valmistavasta työstä ja muista tukipalveluista, joilla tuetaan syyttäjän työtä. Syyttäjänsihteeri huolehtii rikosasian käsittelyyn liittyvästä asiakirjaliikenteestä, asiakaspalvelusta, arkistoinnista sekä muista tarvittavista toimistotöistä.

Työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden sekä oman työn kehittämiseen että valtakunnalliseen sihteerityön kehittämiseen.Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin