Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talous- ja velkaneuvojan Y13 viransijaisuus Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimistossa

Valtio Talluskylä

Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimisto on oikeusministeriön hallinnonalalla toimiva toimisto, joka kuuluu Länsi- ja Sisä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin ja jonka tehtävänä on tuottaa oikeusapu- sekä talous- ja velkaneuvontapalveluja.
Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimistolla on toimipaikat Vaasassa, Kokkolassa ja Pietarsaaressa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020. Päättyy 14.4.2021.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisuus kestää 14.4.2021 asti, kuitenkin enintään viranhaltijan virkavapauden ajan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan oikeusaputoimisto, Korsholmanpuistikko 43, 3.krs, 65100 VAASA

Viran/tehtävän kuvaus:

Talous- ja velkaneuvoja antaa talous- ja velkaneuvonnasta annetun lain mukaisesti yksityishenkilöille neuvontaa talouden ja velkojen hoidossa, avustaa talouden suunnittelussa, selvittää velallisen talouteen liittyvien ongelmien ratkaisumahdollisuuksia ja avustaa velkajärjestelyyn liittyvien asioiden hoitamisessa.
Työ on itsenäistä, tavoitteellista ja vastuullista.
Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja. Nyt virkapaikka on Vaasa. Tehtävä on määräaikainen. Määräaikaisuus kestää 14.4.2021 asti, kuitenkin enintään viranhaltijan virkavapauden ajan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Talous- ja velkaneuvojalla tulee olla alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä sellainen taito ja kokemus, jota tehtävän asianmukainen hoitaminen edellyttää (Laki talous- ja velkaneuvonnasta 813/2017). Henkilö, joka on toiminut talous- ja velkaneuvojana lain (813/2017) voimaan tullessa tai on toiminut talous- ja velkaneuvojana ennen lain voimaantuloa, on kelpoinen toimimaan talous- ja velkaneuvojana sen estämättä, mitä yllä on mainittu koulutusvaatimuksesta. Virassa edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n 1 momentin mukaisesti.
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin