Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talouspalvelun harjoittelijat, Hämeenlinna

Valtio Hämeenlinna

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus (Palkeet) on merkittävä valtion yhteisten palvelujen tuottaja. Edistämme julkishallinnon toimivuutta kustannustehokkailla ja laadukkailla digitaalisilla palveluilla. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Meitä palkeetlaisia on noin 650 ja työskentelemme Joensuussa (päätoimipaikka), Hämeenlinnassa, Mikkelissä, Porissa ja Helsingissä. Meitä yhdistää ammattimainen asenne, palveluhenkisyys, innostus uusiin teknologioihin ja ennakkoluulottomuus toimintatapojen suhteen. Arvostamme osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämistä sekä halua laittaa itsensä peliin. Palkeiden tehtävät ovat monipuolisia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti uudistuvassa, automaatiota ja robotiikkaa edistyksellisesti hyödyntävässä organisaatiossa. Palkeet on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, Tarjoamme sinulle 5 kuukauden harjoittelua huhti-lokakuun väliselle ajalle – toki harjoittelun ajankohta on sovittavissa, mutta toivomme harjoittelun alkavan viimeistään toukokuun loppupuolella. . Päättyy 31.10.2020.
Määräaikaisuuden syy: Opintoihin liittyvä harjoittelu.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työaika: Päivisin. 
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 20.12.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus/ Linnankasarmin toimipaikka, PL 850 (Vanhankaupunginkatu 10), 13101  Hämeenlinna

Viran/tehtävän kuvaus:

Kiinnostaisiko sinua nähdä, minkälaisia talouspalvelujen tehtävät ovat valtionhallinnossa? Nyt sinulla on siihen hieno tilaisuus, sillä etsimme harjoittelijoita Palkeiden talouspalveluryhmiin Hämeenlinnaan.

Harjoittelun aikana saat kokemusta osto- ja myyntireskontran hoidosta, myyntilaskutuksesta ja asiakasrekisterin ylläpidosta sekä kirjanpidon avustavista tehtävistä. Tehtäviisi voi kuulua myös maksatukseen ja perintään liittyviä kokonaisuuksia. Pääset myös seuraamaan kirjanpitäjän kuukauden vaihteen tehtäviä ja tutustumaan yhden päivän ajan henkilöstöpalvelujen tuottamiin palveluihin.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin