Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talouspolitiikan koordinaattori

Valtio Valtimo

Valtiovarainministeriössä (VM) teet merkityksellistä asiantuntijatyötä julkishallinnon näköalapaikalla. Valtiovarainministeriö on talouden, julkisen hallinnon ja toimintatapojen vahva uudistaja, ohjaaja ja toimintaedellytysten luoja. Laaja toimialueemme ja kansainväliset verkostomme tarjoavat uramahdollisuuksia ja hyvät edellytykset ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme ihmisiä, joita yhdistää halu kehittyä, kyky luoda uutta sekä tahto menestyä tulevaisuuden haasteissa. Meidät tunnetaan osaamisestamme.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.9.2019. Päättyy 14.9.2024.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Valtiovarainministeriö, PL 28, 00023 Valtioneuvosto

Viran/tehtävän kuvaus:

Valtiovarainministeriössä on haettavana
talouspolitiikan koordinaattorin virka. Virka täytetään 15.9.2019 lukien viiden vuoden määräajaksi. Virka on ministeriön yhteinen.

Talouspolitiikan koordinaattorin tehtävänä on valtiosihteerin kansliapäällikkönä apuna kehittää ja sovittaa yhteen talouspolitiikan koordinaatioalueeseen kuuluvien kansantalousosaston, budjettiosaston ja vero-osaston toimialaan kuuluvien ansioiden sekä kunta- ja aluehallinto-osaston toimialaan kuuluvien julkisen talouden vakausvalvonnan välineitä koskevien asioiden valmistelua.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Talouspolitiikan koordinaattorin kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito ja johtamiskokemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan nimitettävän on oltava Suomen kansalainen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin