Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloussihteeri (asiatarkastaja)

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien palvelukeskus on Puolustusvoimiin kuuluva Pääesikunnan alainen hallintoyksikkö, jonka tehtävänä on koordinoida ja tuottaa Puolustusvoimien yhteisiä tukipalveluja (mm. talous-, matka-, henkilöstö- ja tiedonhallintapalvelut). Palvelukeskuksen asiakkaana ovat kaikki Puolustusvoimien joukko-osastot ja työntekijät sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, Haettavana on kaksi tehtävää: 1) vakituinen 1.1.2020 alkaen 2) määräaikainen 1.11.2019-29.8.2020 Tehtävien aloituspäivämääristä voidaan tarvittaessa sopia.
Määräaikaisuuden syy: Määräaikaisen tehtävän määräaikaisuuden syy on sijaisuus.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. Virastotyöaika, keskimäärin 7 h 21 min /pvä
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 25.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien palvelukeskus, Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme kahta taloussihteeriä Puolustusvoimien Palvelukeskukseen Joensuuhun. Toinen tehtävistä on vakituinen virka 1.1.2020 alkaen ja toinen määräaikainen virkasuhde 1.11.2019-29.8.2020.

Matkapalvelusektorilla tarkastetaan ja hyväksytään keskitetysti Puolustusvoimien kaikki matka- ja kululaskut. Tämän lisäksi sektori vastaa matkustamiseen liittyvästä neuvonnasta sekä matkapalveluiden kehittämisestä.

Tehtävänäsi on toimia matkapyyntöjen, matkalaskujen sekä matkustamiseen liittyvien kululaskujen asiatarkastajana. Vastaat osaltasi myös näihin liittyvästä neuvonnasta ja ohjeistuksesta. Asiatarkastajana sovellat laajasti muun muassa valtion matkustussääntöä sekä puolustusvoimien sisäisiä ohjeita virkamatkustamiseen liittyen.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin