Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloussuunnittelija, Rajavartiolaitoksen esikunta, Helsinki

Valtio Helsinki

Rajavartiolaitos on sisäministeriön alaisuudessa toimiva ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Rajavartiolaitoksen ydintoiminnot ovat rajavalvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta,
merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus. Rajavartiolaitoksessa on Helsingissä sijaitsevan esikunnan lisäksi kahdeksan hallintoyksikköä.

Rajavartiolaitos toimii maalla, merellä ja ilmassa, turvana kaikissa oloissa. Lisätietoja www.raja.fi.

Rajavartiolaitos hakee vuosittain avoimiin upseerin ja rajavartijan virkoihin kymmeniä uusia työntekijöitä sekä rajavalvonta- että rajatarkastustehtäviin.

Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien
kanssa. Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmä.

Rajavartiolaitos tarjoaa työtä myös sadoille siviilivirkamiehille.

www.raja.fi
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/Rajavartiolaitos (@rajavartijat)
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020. Päättyy 30.9.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.7.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Rajavartiolaitoksen esikunta, Helsinki, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Rajavartiolaitoksen esikunnan suunnittelu- ja talousyksikköön haetaan taloussuunnittelijaa määräaikaiseen virkasuhteeseen. Virkapaikkana on Helsinki.

Taloussuunnittelija vastaa Euroopan raja- ja merivartioviraston ja muiden EU-matka- ja kurssikustannusten hakemisesta ja korvausten seurannasta.
Taloussuunnittelija vastaa ulkopuolisella rahoituksella toimeenpantavien hankkeiden sihteerin tehtävistä (mm. kokous- ja matkajärjestelyt, talous, viestintä).
Taloussuunnittelija vastaa tehtäväalueensa koulutuksesta, ohjauksesta ja neuvonnasta.
Tehtävä sisältää Rajavartiolaitoksen talousarvion ulkopuolelta rahoitettujen hankkeiden taloushallinnointitehtäviä, mm. vastuun hankkeiden kirjanpidon raporttien laatimisesta ja tarkastamisesta.
Taloussuunnittelija osallistuu hanke- ja tilintarkastuksiin RVL:n taloushallinnon edustajana.

Muita hankkeisiin liittyviä taloussuunnittelijan tehtäviä ovat mm. laskujen korjaaminen/muistiotositteiden laatiminen, toteutuneiden kulujen seurantaprojekteihin liittyvä tuloutusten ja arvonlisäverojen laskenta ja muut erikseen määrättävät EU-/muiden projektien hallinnointiin liittyvät taloushallintotehtävät.
Taloussuunnittelija osallistuu RVL:n määrärahaseurantaan ja raportointiin, RVL:n kirjanpito- ja tilinpäätöstehtäviin ja toimii tarkastajan sijaisena.

Tehtävä edellyttää tiivistä yhteydenpitoa Rajavartiolaitoksen esikunnan eri yksiköihin liittyen ulkopuolisen rahoituksen hankkeiden hallinnointiin ja tapahtumien järjestämiseen sekä tarkastuksiin osallistumista.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin