Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloussuunnittelija

Valtio

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksessa palvelemme Keski-Suomen maakunnan alueella asuvia, toimivia ja liikkuvia ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä – kaikkia, joihin toimintamme ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti.
Keski-Suomen ELY-keskuksen päätoimipaikka on Jyväskylä. Hoidamme rakennerahastotehtäviä Länsi-Suomen alueella. Maanteiden kunnossapidon ja rakentamisen kilpailuttamisen tehtäviä hoidamme Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan ELY-keskusten toimialueilla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2022, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.1.2022  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keski-Suomen ELY-keskus, Cygnaeuksenkatu 1, 40100 JYVÄSKYLÄ

Viran/tehtävän kuvaus:

Keski-Suomen ELY-keskuksen L-vastuualue/ Investointiyksikkö hakee vakinaiseen työsuhteeseen taloussuunnittelijaa. Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. tienpidon hankintojen kustannusseuranta, raportointi, laskujen tiliöinti, vakuuksien hallinnointi sekä hankinnan tukitehtävät itäisellä hankinta-alueella (Keski-Suomi, Etelä-Savo, Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala).
Valittu henkilö vastaa hankinta-alueen taloushallinnon, määrärahojen ja projektien seurannan kokonaisuudesta sekä tietojen oikeellisuudesta ja talouden raportoinnin kehittämisestä. Hän osallistuu L-vastuualueen toiminnansuunnitteluun ja raportointiin sekä taloushallintoon liittyvien asioiden kehittämiseen yhteistyössä KEHA-keskuksen ja Väyläviraston kanssa.

Taloussuunnittelija toimii L-vastuualueen toiminnanohjauspäällikön sijaisena sekä SAMPO-toiminnanohjausjärjestelmän ja työmaarekisterin pääkäyttäjänä.
Tehtävään valittavan henkilön sijoituspaikka on Jyväskylä.


Lähde: valtio.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin